2015 vooruitblik

2015 / Vooruitblik

Een Nieuw Jaar. Een frisse start. 1001 goede voornemens. En toch enkele die we hopelijk zullen realiseren. Eerlijk, storen die extra 5 kg écht? Ok dan, over naar de serieuze voornemens...

2015 belooft een spannend jaar te worden! Gedurende 2014 heeft er achter de schermen van mijn bedrijfje vanalles geschud en gerammeld. Jaja, we broeden hier op iets. Met wij bedoel ik Diederik en mezelf. Diederik is mijn man, de liefde van mijn leven, en mijn steun en toeverlaat de voorbije 3 jaar dat mijn bedrijf bestaat. En binnenkort wordt hij meer dan dat, want dit jaar stapt hij mee in de firma! Door zijn ruime kennis van fotografie, gecominbeerd met zijn passie voor webontwikkeling en technologie, zijn we tot de conclusie gekomen dat onze passies TE dicht bij elkaar aanleunen, om de handen niet in mekaar te slaan! 'A match made in heaven!' omschreef een vriend het ooit. Tijd om daar iets mee te doen!

Match Made in Heaven

Concreet wil dit zeggen dat de diensten die we aanbieden uitbreiden, zonder aan het persoonlijke karakter van het bedrijf te raken. We blijven twee individuen met een persoonlijk contact met onze klanten. Maar daar waar grafisch ontwerp, fotografie en webdesign mekaar aanraken, zullen wij deze opdrachten in-house realiseren als een team. Meer info wanneer deze samenwerking een feit wordt, volgt nog. Een rebranding en naamsverandering zullen hier deel van uitmaken. We houden jullie op de hoogte!

Pinterest share Follow