Pinterest / Mijlpaal + Gast-pinner

Pinterest / Mijlpaal + Gast-pinner

Met enige trots kan ik melden dat ik op Pinterest de mijlpaal van 2000 volgers gepasseerd ben! Ik voel me vereerd dat zoveel mensen mijn smaak zodanig op prijs stellen dat ze dagelijks mijn pins willen zien! Wat ooit begon als een manier om voor mezelf inspiratie te verzamelen is uitgegroeid tot een inspiratiebron voor geïnteresseerden overal ter wereld. Ik ben blij dat ik op deze manier ook andere creatievelingen kan inspireren! Als je mijn inspiratie borden wil bekijken kan dit hier.

Maar Pinterest is meer dan pinnen en volgen. Zo kreeg ik enkele maanden geleden een leuk berichtje van JoAnn Hines. Zij is gekend om haar specialisatie in verpakkingen op sociale media. Ze nodigde mij uit om deel uit te worden van een gemeenschap geëngageerde pinners die de laatste trends in de verpakkingsindustrie vastleggen. Enthousiast ben ik op dit voorstel ingegaan. Na een uitgebreide verwelkoming werd ik officieel deel van het Packaging Pick Of The Day-team. Daar worden dagelijks alle nieuwigheden op de voet gevolgd door mezelf en pinners van over de hele wereld. Zeker een bezoekje waard!

Zoals je ziet, is sociale media een prachtig medium om gelijkgezinden te ontdekken over de landsgrenzen heen. Plots wordt het eenzaam pinnen erg sociaal én internationaal!
Overtuigd? Toch een kleine waarschuwing eer ge begint: het werkt verslavend!

Pinterest share Follow